Следващата седмица се очаква хубаво време  Проф. Георги Рачев обеща

...
Следващата седмица се очаква хубаво време  Проф. Георги Рачев обеща
Коментари Харесай

Във вторник се гответе за плаж, температурите стигат 17 градуса

Следващата седмица се чака хубаво време 

Проф. Георги Рачев даде обещание извънредно топло време за сезона.  На шести, тъкмо вторникът, ето, погледенете го това към този момент оранжево леке над Балканите, по-топло от Мадрид, където означиха съвсем 30 градуса преди няколко дни. На Балканите и в България нищо чудно да има температури от 20 градуса, добави той. 

Всичко зависи от това по какъв начин ще духне този югозападен вятър, само че сигурно ще увеличи температурата до 15-16 градуса, изключително в югоизточна част, сподели още Рачев. Според него след 10 януари моделите малко ще са в неразбиране какво тъкмо ще се случи, само че се чака да се захлади на фона на февруари месец.

" На 20 градуса няма по какъв начин да останем до второ произшествие с толкоз дълго топло в цяла Европа ", посочи Рачев.

Той добави, че край морето температурите ще стигнат до 17 градуса в Царево и разочарова скиорите със идващите си думи.  

В ниското изискванията няма да са положителни. Например в Боровец на 1300 метра надморска височина минималните температури заран ще са високи, а обедните – двуцифрени, да не приказваме за Пампорово. Все отново отъпканият сняг ще се резервира, и в утринните, и във вечерните часове ще има опция за ски, изясни проф. Рачев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР